logo Zwanger in Antwerpen

Ummundi - Samen je zwangerschap opvolgen (5)

Ummundi is een groep voor zwangere mama's.

Samen met de mama's, een begeleider en een vroedvrouw komen we 4x voor de bevalling samen  in Huis van het Kind Pothoek (1 keer per maand) en praten wij over de zwangerschap, bevalling, verandering in het gezin, gezond eten, ... Elke keer wordt ook de bloeddruk, het gewicht en de harttoontjes van de baby opgevolgd. Na de bevalling komen we nog 1x samen met alle mama's en hun baby.

Ben jij zwanger? Of ken jij iemand die zwanger is en graag wil meedoen?

Je mag jouw gegevens bezorgen aan Nele of Judith. Zij zullen dan verder contact met jou opnemen.

Werk jij voor een organisatie en wens je meer uitleg of flyers? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 

Meer info of inschrijven: 

Inschrijving Ummundi (google.com)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0474 86 11 83

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  0499 11 65 48

 
 
 

Workshop details

Startdatum 15-04-2024 13:00
Einddatum 30-09-2024 15:00
Max. deelnemers niet opgegeven
Organisator HvhK Antwerpen-Noord Pothoek

IK WIL ZWANGER WORDEN

Als je zwanger wil worden, is het een goed idee om extra gezond te gaan leven. Zo wordt de kans groter dat je snel zwanger wordt, en dat je kindje een goede start neemt.

IK BEN ZWANGER

Het is belangrijk om zo snel mogelijk als je zwanger bent op bezoek te gaan bij huisarts, vroedvrouw of gynaecoloog. Regelmatig bij hen langsgaan zorgt voor jouw gezondheid én die van je kindje.

IK BEN BEVALLEN

Na je eerste bevalling is alles nieuw. Maar ook als het volgend kindje in je gezin is, verandert er weer vanalles. Wanneer je steun, hulp, info, ... nodig hebt, staan er heel wat organisaties en hulpverleners voor je klaar.